Πείτε μας την άποψη σας, γράψτε μας ένα σχόλιο…

30 Σχόλια

 1. Μικές Ζωγράφος

  Η αγάπη για την Κάλυμνο και το μεράκι είναι έκδηλα στο ξεφύλλισμα του site. Συγχαρητήρια και ευχές στους δημιουργούς. Εύχομαι να γίνει γνωστό σε όλους τους απανταχού Καλυμνίους.

 2. Γεώργιος Καραγεωργίου

  Συγχαρητήρια για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία. Καλή συνέχεια!

 3. Μάνος

  Καλή δουλειά!!

 4. Γιάννης Κουλλιάς

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους για το ενσαρκωμένο μεράκι σας και καλή ΔΥΝΑΜΗ για συνέχεια στο έργο που ξεκινήσατε. Προσωπικά, διατίθεμαι για κάθε μορφή βοήθειας !!

 5. Emmanuel D. Neskes

  Πολύ καλή δουλειά!!! μπράβο και νάστε πάντα καλά!!

 6. Γιώργος Λιάς [Kalymnians Voice]

  Συγχαρητήρια και στους τρείς παιδιά για την απίθανη δουλειά που έχετε κάνει στήνοντας αυτή την τόσο μοναδική και τόσο σημαντική σελίδα για το νησί μας. Ένα ανεκτίμητο αρχείο που με πολύ κόπο και με μεράκι κατάφερες φίλε Μανόλη να μαζέψεις. Με τον Πανορμίτη και τον Δημήτρη καταφέρατε να αναδείξετε το υλικό στην σελίδα με τον καλύτερο τρόπο.

  Χαίρομαι ιδιαίτερα που τα παιδιά μου θα έχουν την τύχη να μάθουν για την ιστορία και το πολιτισμό του τόπου τους μέσα από μια τέτοια σελίδα. Και πάλι μπράβο παιδιά και σας εύχομαι καλή συνέχεια στην προσπάθεια σας! Ανυπομονώ να δω την συνέχεια….

 7. Γεώργιος Αναστ. Ρούσσος

  Συγχαρητήρια σε όλους λοιπόν. Φίλοι και αγαπημένοι και οι τρείς, πάντα ανήσυχα και ξέχωρα άτομα. Κάπως έτσι προχωράμε οι Έλληνες. Να είστε καλά και να κρατήσετε τον αρχικό ενθουσιασμό για παντα μέχρι να στεριώσει και να σας υπερβεί αυτή η σοβαρή προσπάθεια για τη Καλύμνικη αυτοσυνειδησία μας.

 8. Κατερίνα Καθοπούλη

  Εξαιρετικη προσπαθεια με…ποιοτικες προδιαγραφες! Συγχαρητηρια

 9. Πόπη Μαμουζέλλου

  Μια σελίδα που αξίζει να υπάρχει στον ιντερνετικό κόσμο. Μια σελίδα άξιας προβολής μιας και προάγει τον πολιτισμό της Καλύμνου και μας παρουσιάζει διάφορες πτυχές της καθημερινότητας του νησιού που πολλοί από τους Καλύμνιους, εντός και εκτός του νησιού, δεν έζησαν και αγνοούν την ύπαρξη τους. Να είναι καλά οι διαχειριστές που με το τόσο πλούσιο αρχείο που διαθέτουν κάνουν πραγματικότητα όλη αυτή τη προσπάθεια!!!

 10. Ιερόθεος Σπανός

  Συγχαρητήρια για την ωραία σελίδα σας – Έλειπε από την Κάλυμνο.

  Συμβάλλετε σημαντικά στη διάσωση της Καλύμνικης Κληρονομιάς και προσφέρετε πρόσβαση σ’όλους τους Καλύμνιους όπου γης.

  Ποιοί είναι οι δημιουργοί και οι διαχειριστές της ιστοσελίδας ;

Σχολιάστε

Όνομα (απαιτούμενο)

email (δεν θα δημοσιευθεί) (απαιτούμενο)

*